ABS Amsterdam

ABS Amsterdam

Voor vakkundig schadeherstel

Wilt u dat uw auto door de beste schadeherstellers wordt gemaakt, dan moet u bij ABS Amsterdam zijn. Wij hebben namelijk vele jaren ervaring en kennis in huis. Bovendien zijn we aangesloten bij de keten ABS Autosherstel. Hierdoor hebben we de juiste connecties met vrijwel alle leasemaatschappijen en verzekeraars. We kunnen u dus ook helpen uw schade vergoed te krijgen. Bovendien helpen wij van ABS u snel en vakkundig. Dit alles tegen een scherpe prijs, want wij vinden dat u in Amsterdam nooit meer hoeft te betalen dan nodig is.

Van bumper uitdeuken tot lakschade herstellen

Of u nu een camper, caravan of auto heeft, wij kunnen u altijd helpen bij ABS. Daarbij kunnen we meer dan alleen uitdeuken en spuiten. Ook kleine krassen en beschadigingen kunnen we probleemloos verwijderen. Dankzij slimme technieken kan dit nu sneller dan ooit en voor een fractie van de prijs. Heeft u een barst in de autoruit, kapotte velgen of lakschade? Met wat voor schade u ook te maken heeft, wij zorgen voor snel en professioneel schadeherstel tegen een scherpe prijs in Amsterdam.

Waarom ABS Amsterdam autoherstel?

Wij zijn niet het enige schadeherstelbedrijf in Amsterdam. Sterker nog, u vindt maar liefst zes vestigingen van ABS Amsterdam in onze hoofdstad. Er zit er dus altijd eentje bij u in de buurt. U hoeft nooit ver te reizen, maar dat is nog niet alles wat we u te bieden hebben:

  • U kunt ons ook voor spoedgevallen bereiken, dag en nacht
  • Wij kunnen u in een mum van tijd helpen dankzij slimme reparaties
  • Ook kunnen we uw schadeformulier met u invullen in Amsterdam
  • Bij ons krijgt u altijd 4 jaar FOCWA-garantie en ABS garantie op lak
  • Handige haal- en brengservice of passend vervoer mee naar huis

ABS Amsterdam

ABS Amsterdam

Langskomen of contact opnemen?

Heeft u schade aan uw auto? Bent u nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen doen? Kom dan snel langs bij een van onze locaties in Amsterdam. Hier kunnen we direct met u meekijken en u een indicatie geven van de kosten en herstelwerkzaamheden. Liever vooraf contact per mail of telefoon? Kijkt u dan op de contactpagina en ontdek zelf waar onze dichtstbijzijnde ABS schadeherstelbedrijf is. Hier vindt u tevens andere contactgegevens. Wij hopen u snel te mogen zien en u te mogen helpen. Bij ABS Amsterdam bent u aan het juiste adres voor vakkundig, vertrouwd en snel schadeherstel tegen een scherpe prijs.