ABS autoherstel

ABS autoherstel

Vertrouwd, vakkundig en snel

Het beste schadeherstel vindt u bij ABS Autoherstel Amsterdam. Wij zijn onderdeel van de keten ABS Autoherstel. In totaal hebben we 89 vestigingen in Nederland, waarvan maar liefst 6 in Amsterdam. U kunt bij ons terecht, wanneer u een kras, deuk, steenslag of andere autoschade wilt laten maken. Bij ons staan vertrouwd, vakkundig en snel autoherstel hoog in het vaandel. Als automobilist wilt u mobiel blijven zonder gedoe. Daarom willen wij u volledig ontzorgen bij schade. U krijgt bijvoorbeeld passend vervangend vervoer mee of we halen uw voertuig bij u op in Amsterdam. Dat is wel zo gemakkelijk!

Over onze diensten

Onze ABS autoschadeherstellers staan 24/7 voor u klaar. We kunnen u op diverse manieren helpen met autoherstel. Zo kunnen we samen met u het schadeformulier invullen en u bijstaan met het verhalen van de schade. Kleinere reparaties voeren we op slimme wijze uit, zodat dit u in Amsterdam veel geld bespaart. Wij kunnen de volgende diensten op het vlak van autoherstel voor u uitvoeren:

  • Autoschadeherstel
  • Caravanherstel
  • Vervangen van banden
  • Camperherstel
  • Ruitschadeherstel

Bovenstaande geeft een impressie van wat wij kunnen. Staat uw schadegeval er niet bij? Neemt u dan toch contact met ons op en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

ABS autoherstel

ABS autoherstel

Altijd 4 jaar garantie

Wist u dat u voor autoruitschade dag en nacht contact op kunt nemen met onze ABS medewerkers? Belt u gerust naar de spoedlijn: 0900-6611111. Wij helpen u in Amsterdam graag snel verder. Dat doen we niet alleen door een haal- en brengservice te bieden, maar ook met onze lekker koffie. En bij ons profiteert u ook altijd van een prima garantie bij autoherstel:

  • 4 jaar FOCWA-garantie
  • 4 jaar garantie op lak
  • ABS neemt de fabrieksgarantie over

Bovenstaande is ook opgenomen in de ABS Kwaliteitsbelofte. Wilt u hier meer over weten? Vraag ons hier dan gerust naar!

ABS Autoherstel in Amsterdam

ABS is een landelijke keten. Daardoor hebben we goed contact met verzekeraars en leasemaatschappijen. Ook is er altijd een vestiging voor autoherstel bij u in de buurt. In de hoofdstad kunt u bij 6 locaties terecht. Kijkt u op onze website voor de dichtstbijzijnde ABS vestiging bij u in de buurt. Hier vindt u tevens telefoonnummers en mailadressen, zodat u vooraf contact op kunt nemen. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom bij een locatie van ABS Autoherstel om uw schade ter plaatse te laten beoordelen.