Auto schade herstel

Auto schade herstel

Voor alle reparaties

Als het gaat om auto schade herstel, dan kunt u voor alle reparaties bij ABS Autoherstel Amsterdam terecht. Wij hebben namelijk vele jaren kennis en ervaring als het gaat om schade herstel. Ook gebruiken we de nieuwste technieken, zodat we efficiënt en voordelig kunnen werken. Of u nu schade heeft aan uw portier, een barst in uw ruit of een kapotte bumper, wij zorgen voor vakkundig en vertrouwd herstel. Dat doen we voor een scherpe prijs en met een zeer klantgerichte service. Ontdek het zelf!

Verlies schadevrije jaren niet

Het is al duur genoeg om in een auto te rijden, dus u wilt ongetwijfeld uw schadevrije jaren niet verliezen bij auto schade. Daarom bieden wij innovatieve reparaties op basis van spotrepair en uitdeuken zonder spuiten aan. We kunnen dan plaatselijk de schade herstellen, waardoor het niet langer nodig is om het hele onderdeel te behandelen en te spuiten. Dat bespaart ons veel tijd, waardoor u een fractie van de prijs betaalt voor het schade herstel. Vaak is het voordeliger om dit zelf te betalen, zodat u uw schadevrije jaren behoudt. Onze experts overleggen dit graag met u.

Ervaren auto schade herstel

Auto schade oplopen kan een vervelend ervaring zijn. Daarom doen we ons best om het schade herstel zo vlekkeloos mogelijk te laten lopen. Daarbij staat u als klant steeds voorop. We denken met u mee en daardoor profiteert u bij ons van vele voordelen:

  • Wij hebben vele jaren ervaring met herstel van auto’s, maar ook caravans en campers.
  • U kunt bij ons uw auto laten ophalen en terugbrengen voor herstel. Of u krijgt een leenauto mee.
  • Voor spoedgevallen kunt u ons 24/7 bereiken. Wij staan voor u klaar.
  • U krijgt bovendien altijd 4 jaar garantie op lak en 4 jaar FOCWA-garantie.
  • Om welke reparatie het ook gaat, wij repareren uw auto schade.

Auto schade herstel

Auto schade herstel

Interesse in ons aanbod?

Wilt u ons inschakelen voor de reparatie van uw auto? Kom dan gerust eens bij ons langs en we kunnen de schade dan opnemen. U hoort dan direct wat de kosten ongeveer zullen zijn. Omdat wij zes vestigingen in Amsterdam hebben en 89 door heel Nederland, zitten we altijd dicht bij u in de buurt. U kunt onze adressen bekijken op onze contactpagina. Hier vindt u tevens onze telefoonnummers en e-mailadressen. U kunt uiteraard contact opnemen, wanneer u nog meer wilt weten of wanneer u nog vragen heeft over ons auto schade herstel.