Auto spuiterij

Auto spuiterij

Uw schade, ons auto spuiterij werk

Heeft u een ongeval gehad en een lelijke kras op uw auto, dan biedt onze auto spuiterij uitkomst. Wij zijn ABS Autoherstel Amsterdam en bij ons bent u verzekerd van kwalitatief vakmanschap. Ook proberen we u altijd zo snel mogelijk weer op weg helpen. Dat doen we voor een scherpe prijs, want wij vinden dat het al vervelend genoeg is om schade te hebben. In onze spuiterij kunnen we u helpen met grote en kleine lakschades, maar we kunnen uw voertuig ook compleet overspuiten. En ook met een caravan of camper kunt u bij ons terecht. Hoe kunnen wij u helpen?

Lokaal behandelen doet onze auto spuiterij met spotrepair

In het verleden moest onze auto spuiterij bij een kras of deuk het gehele plaatwerk onder handen nemen en daarna alles opnieuw spuiten. Gelukkig werkt onze spuiterij nu met spotrepair. Een kleine lakschade van niet groter dan een A4 kunnen we plaatselijk behandelen. Dat betekent dat we niet de gehele plaat hoeven te bewerken en te spuiten. Dat scheelt ons veel geld en tijd. U heeft uw auto vaak binnen 2 uur alweer terug. Bovendien bespaart het veel geld. Wij noemen het een win-winsituatie!

Auto spuiterij

U staat als klant centraal bij onze auto spuiterij

Wij vinden in onze spuiterij dat de klant koning is. Dit betekent dat we u zo volledig mogelijk ontzorgen. Dat doen we door u en uw auto vele voordelen te bieden:

  • We halen uw auto op en bezorgen deze netjes thuis. Zo heeft u nergens omkijken naar.
  • Of heeft u liever een auto te leen Dan zorgen we voor passend vervoer.
  • Met 6 locaties in Amsterdam en 89 in het land, zitten we altijd dicht bij u in de buurt.
  • U krijgt altijd 4 jaar garantie op de lak en tevens krijgt u 4 jaar FOCWA-garantie.
  • We repareren uw auto, maar ook uw caravan of camper. Hier hebben we vele jaren ervaring mee als spuiterij.

Contact met onze auto spuiterij

Onze spuiterij is u graag van dienst met wat u maar wilt. Neemt u gerust contact met ons op, wanneer u nog vragen heeft of wanneer u meer informatie wilt. Op onze pagina met contactgegevens ziet u precies waar wij gevestigd zijn en vindt u ook per autospuiterij een telefoonnummer. U mag ook een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden. Wanneer u een auto spuiterij nodig heeft, zijn wij uw beste keuze!