Autoschade Amsterdam

Autoschade Amsterdam

Bij autoschade in Amsterdam

Heeft u autoschade in Amsterdam? Dan wilt u die deuk of kras zo snel mogelijk weg laten halen. Het ontsiert uw auto immers. Bovendien kan ruitschade alleen maar erger worden. Tijd voor een professioneel schade herstel bedrijf in Amsterdam dus! Wij van ABS Autoherstel kunnen u in Amsterdam dan uitstekend helpen. Omdat wij meerdere vestigingen in de stad hebben, zit er altijd eentje bij u in de buurt. Hier kunnen we u dan snel weer op weg helpen. Neem gerust contact met ons op, wanneer u vragen heeft over uw autoschade en de reparatie hiervan.

Autoschade in Amsterdam

Autoschade Amsterdam

Van lakschade herstellen tot bumper uitdeuken

Wij kunnen vrijwel alle gebruikelijke reparatiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Denkt u hierbij aan uitdeuken, spuiten en lakschade herstellen. Maar we kunnen in Amsterdam ook slim schadeherstel uitvoeren. Zo kunnen we met spotrepair een kleine lakschade plaatselijk herstellen. Het is dan niet langer nodig om het gehele onderdeel opnieuw te spuiten. Ook kunnen we autoschade uitdeuken zonder spuiten. Gaat het om een klein deukje, dan kunnen we deze met speciale apparatuur als het ware wegmasseren. Wij hebben speciale reparatieruimtes in Amsterdam voor dit slimme schadeherstel, zodat u niet het gehele reparatietraject hoeft te doorlopen. Zo kunnen wij u snel helpen.

Schade aan uw auto? Kies voor ABS Amsterdam

Kiest u voor uw autoschade in Amsterdam ons schadeherstelbedrijf, dan profiteert u van vele overdelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rij:

  • Altijd vakkundig herstel van alle merken
  • Gratis haal- en brengservice
  • Gratis schoonmaken na reparatie
  • 4 jaar garantie op ons schadeherstel
  • Dag en nacht bereikbaar

Wij zijn er voor uw autoschade

Het hebben van autoschade is nooit leuk. Niet alleen is het een enorme schrik, maar ook de afhandeling ervan is erg tijdrovend. Wij proberen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kunnen we u helpen het schadeformulier in te vullen en verhelpen we uw autoschade zo snel mogelijk. Wilt u weten wat we in Amsterdam voor u kunnen doen? Neemt u dan contact met ons op via 020–6916119. Ook kunt u via het contactformulier een bericht voor ons achterlaten. Wij zullen vlug antwoorden. Omdat we 6 vestigingen hebben, zit er altijd eentje bij u in de buurt om u te helpen met uw autoschade in Amsterdam.