Autoschadebedrijf Amsterdam

Autoschadebedrijf Amsterdam

Autoschadebedrijf in Amsterdam nodig?

Bent u op zoek naar een autoschadebedrijf in Amsterdam om lakschade te herstellen of die deuk te herstellen? Dan kunt u uitstekend terecht bij ABS Autoherstel in Amsterdam. Wij zijn onderdeel van de keten ABS en daardoor mag u van ons kwaliteit en professionaliteit verwachten. Dat uit zich onder meer in nette en schone garages. Ook hebben we een zeer klantvriendelijke service. U kunt ons autoschadebedrijf dag en nacht bellen. Daarnaast hebben we een haal- en brengservice in Amsterdam. Op die hoeven schades aan uw auto u geen tijd of moeite te kosten. Wat kunnen we voor u doen?

Van bumper lakschade herstellen tot uitdeuken en spuiten door autoschadebedrijf Amsterdam

U kunt bij ons terecht voor de diensten, die u mag verwachten van een autoschadebedrijf. Maar wij gaan zelfs nog verder. Dankzij innovatieve technieken kunnen we u nu nog sneller helpen, en dat voor een hele scherpe prijs. In Amsterdam:

  • Kunnen we krassen moeiteloos verwijderen
  • Herstellen we kleine lakschades met spotrepair
  • Is uitdeuken zonder spuiten zelfs mogelijk
  • Repareren we autoruiten, velgen en koplampen
  • Vullen we de putjes door steenslag simpel en snel op

Autoschadebedrijf Amsterdam

Autoschadebedrijf Amsterdam garandeert u herstel voor een lage prijs

Als autoschadebedrijf zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken. Op die manier kunnen we u in Amsterdam nog sneller en voordeliger helpen. Is uw autoschade bijvoorbeeld niet groter dan een A4? En zit het niet op een opvallende plek, zoals midden op de motorkap? Dan kunnen we plaatselijk de lakschade herstellen. We hoeven dan niet de gehele plaat opnieuw te spuiten. Op die manier kunnen we binnen 2 uur klaar zijn en u een laag tarief berekenen. En is de lak niet beschadigd bij een kleine deuk, dan kunnen we de deuk als het ware wegmasseren. Ook dit scheelt veel werk, waardoor we u als autoschadebedrijf voordelig kunnen helpen.

Komt u langs voor autoschadebedrijf Amsterdam?

Wilt u profiteren van 4 jaar garantie en genieten van heerlijke koffie, terwijl u wacht? Dan moet u bij ons zijn. Omdat we maar liefst 6 vestigingen in Amsterdam hebben, zit er altijd eentje bij u in de buurt. U hoeft dus nooit ver te reizen voor een autoschadebedrijf in Amsterdam. Kom gerust eens bij ons langs en we bespreken uw beschadigingen en mogelijke herstelopties. U vindt de adres- en contactgegevens van ieder autoschadebedrijf op onze contactpagina. Bel ons dag en nacht met uw vragen. Wij helpen u graag. Zien we u snel bij ons autoschadebedrijf in Amsterdam?