Autoschades

Autoschades

Voordelig schadeherstel

Autoschades hebben, is al vervelend genoeg. Daarom doen wij ons best om u zo snel en goed mogelijk te helpen met het schadeherstel. Op die manier kunt u deze nare ervaring achter u laten. Wij kunnen alle mogelijke schades voor u maken: van een barst in de autoruit tot volledig ingedeukte portieren. Daarbij proberen we u altijd zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Dat doen we onder meer door u te helpen bij het invullen van de schadeformulieren en met snelle reparatietechnieken. En het beste is dat we hiervoor scherpe prijzen rekenen, waardoor u uw schadevrije jaren kunt behouden ondanks autoschades.

Expert in autoschades

Innovatieve technieken als uitdeuken en smartrepair zorgen ervoor dat we vlug en voordelig kunnen werken. Kleine lakschades herstellen we plaatselijk, zodat het niet nodig is de gehele plaat te spuiten. En minieme deukjes masseren we weg met speciale apparatuur. We hoeven dan niet de gehele plaat te bewerken en u ziet geen kleurverschil. Onze reparaties voor kleine autoschades kosten slechts een fractie van wat u daar normaal voor zou betalen. U kunt ervoor kiezen om dit aan uw verzekering door te geven, maar u verliest dan wel uw schadevrije jaren en gaat meer premie betalen. Vaak is het voordeliger om uw autoschades dan zelf te betalen, zeker dankzij onze scherpe prijzen. We bespreken dit graag met u.

4 jaar garantie op reparaties

Wanneer u ons kiest voor het maken van uw autoschades, dan kunt u rekenen op diverse voordelen. Zo bieden wij als onderdeel van onze Kwaliteitsbelofte altijd 4 jaar garantie op lak. Ook krijgt u altijd 4 jaar garantie. Maar dat is niet het enige waar u bij ons van profiteert:

  • We kunnen uw auto ophalen en bij u terugbrengen.
  • Of we geven u passend vervoer mee, zodat u niet zonder auto zit.
  • Niet alleen voor autoschades, maar ook voor caravans en campers.
  • Wij rekenen hele scherpe prijzen dankzij slimme technieken.
  • U drinkt bij ons heerlijke koffie als u bijvoorbeeld even moet wachten.

Autoschades

Wilt u ons bereiken?

Heeft u pech op de weg gehad en wilt u dat we uw autoschades herstellen? Dan kunt u bij ons langskomen. Een van onze vakmensen kijkt even met u mee en kan u direct een indicatie geven van de werkzaamheden en kosten. Hiervoor kunt u ons uiteraard bellen of mailen ook. U vindt onze contactgegevens op de pagina contact. Daarnaast hebben we een online formulier op de site staat. Vult u deze in en we zullen zo spoedig mogelijk antwoorden op uw vraag over autoschades.