Autospuiter

Autospuiter

Vakkundig uw auto gespoten

Bent u op zoek naar die ene betrouwbare en vakkundige autospuiter, die ook nog eens snel werkt? Neemt u dan contact op met ons van ABS Autoherstel Amsterdam. Wij zijn al vele jaren hét adres in de hoofdstad voor autoschadeherstel. Niet alleen kunnen we als de beste plamuren, maar ook zijn we experts in spuiten. Of u nu een hele plaat opnieuw gespoten moet hebben of alleen een kras wilt laten verwijderen, wij maken het voor u in orde. Dat doen we voor een hele scherpe prijs, want wij vinden als autospuiter: autoschade kunnen we niet leuker maken, maar wel goedkoper!

Spotrepair: veel goedkoper

Maar hoe kunnen we u precies op voordelige wijze helpen? Dat heeft te maken met nieuwe en innovatieve technieken, die wij gebruiken. Zo kunnen we met spotrepair plaatselijke lakschade binnen 2 uur herstellen. Dat doen we met speciale lakken en een infraroodlamp. Het grote voordeel is dat we nu niet het gehele onderdeel hoeven te bewerken en te spuiten. Dit scheelt ons als autospuiter veel tijd en dat hoeven we niet aan u door te berekenen. Resultaat? U hoeft veel minder lang te wachten en betaalt slechts een fractie van de prijs. Op die manier raakt u ook uw schadevrije jaren niet kwijt.

Autospuiter

Daarom zijn wij uw autospuiter

U kunt natuurlijk ook een andere autospuiter in Amsterdam inschakelen. Want waarom zou u met ons in zee gaan? Simpel, omdat wij u meer bieden, namelijk:

  • Een speciaal telefoonnummer voor spoedgevallen (dag en nacht bereikbaar)
  • Maar liefst 4 jaar FOCWA-garantie en 4 jaar garantie op lak
  • Heerlijke koffie en reparaties die klaar zijn, terwijl u wacht
  • Altijd een passende leenauto of service voor het halen en brengen van uw auto
  • Autospuiter voor uw auto, caravan of camper, tevens meer schadeherstel mogelijk

Neem gerust contact op

Heeft u nog vragen die graag aan onze autospuiter zou willen stellen? Of wilt u weten of u in aanmerking komt voor spotrepair? Kom dan gerust bij ons langs en we kijken graag met u mee. Omdat we maar liefst 6 vestigingen in de stad hebben, zitten we nooit ver bij u vandaan. Op onze contactpagina vindt u de adressen waarop wij gevestigd zijn, evenals onze telefoonnummers en e-mailadressen. Neem gerust vooraf contact op, wanneer u meer informatie wilt van onze autospuiter. Hopelijk zien we u snel. We hebben al vele tevreden klanten mogen helpen. Bent u de volgende die gebruikmaakt van onze diensten als autospuiter?