Autospuiterij Amsterdam

Autospuiterij Amsterdam

Uw auto over laten spuiten voor een scherpe prijs

Zoekt u een betrouwbare en professionele autospuiterij in Amsterdam? Dan zit u goed bij ABS Autoherstel Amsterdam. Wij proberen u altijd zo snel mogelijk te helpen, zodat u niet lang zonder uw eigen auto zit. Ook doen we ons uiterste best om de schade zo goed mogelijk te herstellen. Na een bezoek aan een van onze vestigingen ziet u niets meer van de lakschade. En heeft u een andere schade, zoals gebroken koplampen of roestende velgen, dan kunnen andere werknemers u zeer goed helpen. Wij hanteren scherpe tarieven, dus u betaalt bij onze spuiterij nooit te veel.

Innovatief: spotrepair

Dankzij een zeer vernieuwende techniek kan onze autospuiterij u helpen, terwijl u wacht. Dit doen we met een slimme techniek, die spotrepair heet. We mengen de verven met een speciaal recept en brengen deze aan. Dan laten we dit in Amsterdam drogen met een infraroodlicht en komt er een blanke lak overheen. Dit werkt perfect op plekken, waarbij de lichtinval breekt. Dan bedoelen we dus de rand van een portier bijvoorbeeld. Onze autospuiterij kan spotrepair alleen toepassen bij kleine lakschades van niet groter dan 1 A4. Doordat we snel werken en niet het gehele plaatwerk hoeven te spuiten, kunnen we u voor een fractie van de prijs helpen met schadeherstel in Amsterdam.

Wij geven 4 jaar garantie op ons spuitwerk

U kunt uiteraard ook naar een andere auto spuiterij in Amsterdam gaan. Dat snappen wij heel goed. Daarom doen we iedere dag opnieuw onze uiterste best om ons te onderscheiden van onze klanten. Door voor onze autospuiterij te kiezen, kunt u onder meer van het volgende profiteren:

  • Wij hebben 6 vestigingen, dus er zit altijd eentje bij u in de buurt.
  • U kunt ons dag en nacht bereiken voor spoedgevallen.
  • Ons doel is om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.
  • In Amsterdam bieden we een haal- en brengservice.
  • Bij ons vindt u een heel compleet aanbod op het vlak van schadeherstel.

Autospuiterij Amsterdam

Auto spuiten Amsterdam

Autospuiterij Amsterdam

Contacteer onze autospuiterij in Amsterdam

Wilt u dat onze autospuiterij voor u aan de slag gaat om die lelijke kras te repareren? Dat kan! Komt u gerust eens bij ons langs om uw beschadiging te laten beoordelen We kunnen u dan een inschatting geven van de kosten en reparatietijd. Op de pagina met contactgegevens vindt u een overzicht van onze spuiterijen. Ook vindt u hier telefoonnummer en e-mailadressen, zodat u vooraf kunt bellen of mailen. Voor de beste autospuiterij van Amsterdam moet u bij ABS Autoherstel Amsterdam zijn!