Bumper uitdeuken

Bumper uitdeuken

Steenslag of fout ingeparkeerd?

Heeft u schade en moet een vakman uw bumper uitdeuken? Bijvoorbeeld omdat u een paaltje over het hoofd heeft gezien? Of omdat u een foutje heeft gemaakt met inparkeren? Wat de reden ook is, wij van ABS Autoherstel Amsterdam kunnen u uitstekend helpen. Bij ons kunt u terecht voor vakkundig en vertrouwd schadeherstel. Een deel van onze reparaties, zoals uitdeuken zonder spuiten, kunnen we zelfs uitvoeren in een mum van tijd. U krijgt eventueel vervangend vervoer meer of we halen uw auto op en leveren deze met een herstelde bumper weer netjes bij u af.

Uw adres voor bumper uitdeuken

Wij werken met de nieuwste technieken. Dit wordt ook weleens smartrepair genoemd. Daardoor kunnen we uw bumper voor 100% repareren zonder verlies van sterkte. En deze bumperreparatie kost u slechts de helft van wat u vroeger zou betalen. Soms is het mogelijk gebruik te maken van een techniek die spotrepair heet. We behandelen de schade aan de lak dan plaatselijk, waardoor we niet de gehele bumper hoeven te spuiten. Dit bespaart ons veel tijd en daardoor kunnen we onze prijzen laag houden. Wij zijn dus uw adres voor uitdeuken en een net en snel herstel van uw bumper.

Standaard 4 jaar garantie

Voor welke reparatie u ook bij ons komt, wij geven in principe altijd 4 jaar garantie op de lak en ook FOCWA-garantie. U weet dus zeker dat wij uw bumper uitdeuken en ervoor zorgen dat deze weer vele jaren meegaat. Maar ons schadeherstelbedrijf heeft u meer te bieden dan enkel uitdeuken en een steengoede garantie:

  • Bij spoed zijn we dag en nacht bereikbaar
  • Passend vervoer of haal- en brengservice
  • Ook met uw caravan of camper helpen we u
  • Vele jaren ervaring met onder meer uitdeuken
  • 6 vestigingen in Amsterdam, dus altijd in de buurt

Bumper uitdeuken

Bel, mail of kom gerust langs

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen als het gaat om het herstellen van uw bumper? Of wilt u dat we op een andere plek uw auto uitdeuken? Dan is dat voor ons geen probleem! Komt u gerust eens langs en we kijken graag met u mee. Onze experts vertellen u dan wat er precies mogelijk is. Hiervoor kunt u tevens bellen of mailen. Op onze contactpagina vindt u onze gegevens. Of vult u direct online ons contactformulier in. Wij staan voor u klaar om uw bumper te mogen uitdeuken.