Event

Event

Deukendag!

Elke eerste woensdag van de maand organiseren wij de Woensdag Deukendag. Op deze dag herstellen wij deukjes vanaf slechts €40,- per deuk. En klaar terwijl u wacht! Kom langs om uw parkeerdeukje(s) bij ons te laten verwijderen. Meld u nu aan voor de laatste plekjes via info@absamsterdam.nl of door even te bellen naar uw dichtstbijzijnde vestiging.

Uitdeuken zonder spuiten is een beproefde techniek om deukjes die niet groter zijn dan een 2 euro muntstuk en waarbij de lak niet beschadigd is, onzichtbaar en goedkoop te herstellen.

Mocht het deukje toch groter zijn dan kan het zijn, dat deze alsnog met uitdeuken zonder spuiten hersteld kan worden met een voor u acceptabel resultaat. Wij adviseren u in een dergelijke situatie om eerst langs te komen bij één van onze vestigingen en te laten beoordelen of ook dit deukje geschikt is voor deze techniek.

Geslaagde deukendag!

Vorige maand hebben we weer een geslaagde deukendag gehad met een mooie opkomst. Zou u ook snel een deuk willen laten repareren op uw auto, kom langs bij de deukendag!

uitdeuken zonder spuiten