Hagelschade auto

Hagelschade auto

Reken af met uw autoschade

Soms ontkomt u er niet aan en heeft u pech: hagelschade aan uw auto! Gelukkig kunnen wij van ABS Autoherstel Amsterdam dit snel voor u repareren. Dankzij slimme en innovatieve technieken kunnen wij u in een mum van tijd weer op weg helpen. We hebben niet alleen vele jaren aan kennis en ervaring in huis, maar zijn ook aangesloten bij de keten ABS Autoschadeherstel. Daardoor hebben we de juiste connecties met verzekerings- en leasemaatschappijen. Ook kunnen we u helpen met het afhalen van verzekeringszaken. Uw hagelschade is dankzij ons voorgoed verleden tijd.

Hagelschade aan uw auto?

Het is al vervelend genoeg dat uw auto hagelschade heeft. Dat snappen we maar al te goed en daarom doen we ons best u gauw van dienst te zijn. Wanneer u deuken heeft in uw caravan of auto als gevolg van hagelschade, dan is uitdeuken zonder spuiten in veel gevallen voldoende. Vaak beschadigt hagel de lak niet en gaat het om kleine deukjes. We kunnen met speciale apparaten de deuk dan wegmasseren. Uw auto plamuren en spuiten is niet nodig. Dit is een zeer kostenbesparende methode, die snel uitgevoerd kan worden. Voor u dus een win-winsituatie.

Waarom ABS Autoherstel?

U kunt de hagelschade aan uw auto uiteraard ook ergens anders laten maken. Maar daarmee doet u uzelf, uw auto en uw portemonnee ernstig tekort. Zoals gezegd, werken wij met speciale technieken. Daardoor kunnen we u snel en voordelig helpen met uw hagelschade. Maar dat is niet het enige:

  • U kunt ons dag en nacht bereiken, wanneer er sprake is van spoed
  • Dankzij onze FOCWA-garantie bent u 4 jaar lang verzekerd van goed schadeherstel
  • Ook kunnen we u helpen om de schadeformulieren in te vullen
  • Vervangend vervoer of een haal- en brengservice zijn geen probleem
  • Wij hebben vele jaren ervaring en kennis van slimme reparatietechnieken

Hagelschade auto

Laat uw auto bekijken

We kunnen ons goed voorstellen dat u wilt weten wat de reparatie van uw auto precies gaat kosten. Daarvoor bekijken we uw voertuig graag. Aan de hand hiervan geven we u een indicatie van de reparatiewerkzaamheden en onze prijs hiervoor. Kom gerust eens langs bij een van onze zes vestigingen in Amsterdam. Op de contactpagina ziet u in een oogopslag welke het dichtst bij u in de buurt ligt. Vooraf kunt u altijd bellen of mailen, wanneer u nog vragen over uw hagelschade heeft. Hagelschade aan uw auto is niet leuk, maar wij herstellen de lak en deuk!