Lakschade herstellen

Lakschade herstellen

Hét adres voor schadeherstel

Lakschade laten herstellen door een professioneel en betrouwbaar autoschadeherstelbedrijf? Dan zit u hiervoor goed bij ABS Autoherstel Amsterdam. Wij zijn al voor velen hét adres in Amsterdam en omstreken voor reparaties aan auto’s, caravans en campers. Sinds enige tijd werken wij met speciale technieken, ook wel smartrepair, waarmee wij sneller en goedkoper dan ooit uw lakschade kunnen repareren. Wilt u dat we voor u aan de slag gaan en de lak herstellen? Dan hopen we u snel te zien in een van onze 6 vestigingen. U bent van harte welkom!

Lakschade herstellen? Spotrepair!

Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe methoden en technieken. Ons streven is om u vlug en goed te kunnen helpen. Met spotrepair kunnen we u van dienst zijn bij een kleine lakschade. Het is nu mogelijk om dit plaatselijk te herstellen, waardoor het niet nodig is de gehele plaat te behandelen en te spuiten. Daardoor kunt u binnen 2 uur weer op weg zijn, zonder dat er iets te zien is van de kras of lakschade. Deze tijdbesparende methode levert ook een aanzienlijke kostenbesparing op.

ABS is uw beste keuze

Voor ons is het heel gemakkelijk om te zeggen dat wij uw beste keuze zijn als het gaat om lakschade herstellen. Maar we willen u dit ook graag concreet aantonen. Dat doen we door onder meer onze uitstekende en klantgerichte service toe te lichten:

  • ABS Kwaliteitsbelofte: altijd 4 jaar FOCWA-garantie en 4 jaar garantie op de lak
  • Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar
  • Met 6 vestigingen in Amsterdam, zit er altijd eentje in de buurt
  • Vele jaren kennis van lakschade en de nieuwste technieken
  • Ook voor herstellen van velgen, autoruiten, koplampen aan caravans, auto’s en campers

Lakschade herstellen

Lakschade herstellen

Even bellen voor herstellen?

Weet u zeker dat wij uw adres zijn voor het herstellen van uw schade? Of heeft u nog vragen over de reparatiemogelijkheden van uw lakschade? Wat u ook wilt weten of wat we ook voor u kunnen doen, u bent altijd van harte welkom op een van onze locaties. Voor de complete adressenlijst kunt u op de contactpagina kijken. Hier vindt u tevens onze telefoonnummers en mailadressen. Heeft u nog een vraag over het herstellen en wilt u ons graag persoonlijk spreken, belt u ons dan. We staan u met veel plezier te woord. Wanneer het gaat om lakschade herstellen, dan moet u ABS Amsterdam bellen!