Lakschade

Lakschade

Klaar terwijl u wacht

Zit er een kras op uw portier of heeft u een andere vorm van lakschade? Dan vinden wij van ABS Autoherstel Amsterdam dat al vervelend genoeg voor u. Reden genoeg voor ons om u snel, vertrouwd en vakkundig te helpen. Dankzij innovatieve technieken kunnen we u met kleine lakschade in een mum van tijd helpen. Uw auto is klaar terwijl u wacht. En omdat wij over zes locaties beschikken in Amsterdam, zit er altijd eentje bij u in de buurt. Op die manier proberen wij u zo volledig mogelijk te ontzorgen. Bij ons is uw voertuig in goede handen, of het nu een auto, camper of caravan betreft.

Spotrepair voor kleine schades

Is de beschadiging niet groter dan een A4 en zit deze op een plek waar de lichtval wordt gebroken? Dan is uw lakschade een goede kandidaat voor spotrepair. We kunnen uw autoschade dan plaatselijk behandelen. Het is niet langer nodig om de gehele plaat te bewerken en te spuiten. Dat scheelt ons aanzienlijk veel tijd en daardoor kunnen we uw kosten laag houden. Deze kostenbesparende techniek is tevens gunstig voor uw schadevrije jaren. Laat ons het schadeherstel doen en u hoeft de komende jaren geen hogere premie te betalen, omdat u de verzekering aanspreekt voor de lakschade.

Redenen om ABS te kiezen

Natuurlijk kunt u ook een andere autospuiterij vragen om u te helpen met uw lakschade. Maar denkt u er dan ook aan dat wij meer voor u kunnen doen dan enkel spuiten? Zo kunnen wij uw velgen repareren, autoruiten maken en vervangen en nog veel meer. U vindt bij ons het complete pakket. Maar dat is niet de enige reden om voor ons te kiezen. We zetten er een aantal op een rij:

  • U krijgt altijd 4 jaar FOCWA-garantie en 4 jaar garantie op de autolak.
  • Maak gebruik van onze haal- en brengservice of kies voor passend vervoer.
  • Voor spoedgevallen kunt u ons dag en nacht bellen op ons speciale nummer.
  • Moeite met schadeformulieren invullen? Wij helpen u graag hiermee!
  • Reken bij ons op vele jaren ervaring en kennis met schadeherstel en lakschade

Lakschade

Uw adres voor lakschade

Heeft u genoeg van die lelijke kras of dat beschadigde plekje? Kom dan in actie en laat ons het voor u herstellen. U heeft een aantal opties. Telefonisch of per mail zijn wij bereikbaar voor vragen. Of vult u het contactformulier rechts in. Wilt u graag langskomen en de lakschade door een expert laten bekijken? Zoek dan via de contactpagina op welke locatie het dichtst bij u in de buurt zit. Bezoek onze autospuiterij en we kijken direct met u mee. Zo geven we u advies over de te verwachten kosten en reparatiewerkzaamheden. U kunt vervolgens beslissen of u wilt dat wij u lakschade behandelen.