Over ons

Over ons

Waarom u voor ABS autoherstel kiest

Snel vakkundig en vertrouwd!

De autoschadeherstellers van alle ABS Autoherstel vestigingen in Amsterdam staan staan 24/7 voor u klaar. Wij repareren kleine en grotere schades zoals krassen, deuken, steenslag en hagelschade in een handomdraai.

Onze monteurs herstellen kleine schades eenvoudig en snel met de nieuwste technieken.

U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring

De vestigingen van ABS autoherstel in Amsterdam kunnen terugvallen op jarenlange ervaring met het herstellen van uit eenlopende schades. Met de expertise van onze monteurs bent u zo weer onderweg.

Keurmerk

Duurzame relatie met onze klanten

ABS Amsterdam streeft naar een duurzame relatie met de klant. Dit komt tot stand door het leveren van een structurele hoge kwaliteit, een hoge mate van service en te doen wat we beloven. Snelle doorlooptijden en schadeherstel tegen scherpe tarieven zijn voor ons de basis van onze klanttevredenheid.

Selectie van onze specialiteiten

Spotrepair
0%
Ruitreparatie
0%
Koplamrepair
0%
Bumper repair
0%

Referenties

Als je ooit schade hebt is dit het adres, Topservice, vervangend vervoer en perfecte schadeafhandeling. Nog bedankt voor alles.

Layer-25.jpgMario Schagen Spanbroek years, Amsterdam
Bedankt voor de super service!! Wij hebben ons uitermate vermaakt met onze leenauto!

nancy-Layer-24-45x45.jpgNancy Sproet years, Amsterdam
Top bedrijf goede service en vriendelijk personeel.

Layer-26.jpgDonovan Wolfrat years, Amsterdam

logo-lesauto

logo goldcar

logo citroen

Autohopper

Autohopper Amsterdam

Huur een auto in Amsterdam West of Amsterdam Zuid tegen een ongelooflijk lage prijs. Bij Autohopper Amsterdam ben je aan het goede adres! Bij ons huur je al een luxe, nieuwe auto voor maar € 19,- per dag.  Autoverhuur in Amsterdam voor een uiterst scherpe prijs en zonder onverwachte kosten, dat is onze no-nonsense autoverhuur!