Schade aan auto

Schade aan auto

Snel en voordelig weer op weg?

Heeft u schade aan uw auto? Dan is dat al vervelend genoeg. Wij van ABS Autoherstel Amsterdam begrijpen dat maar al te goed. Daarom doen wij ons best om u zoveel mogelijk te ontzorgen, wanneer u schade aan uw voertuig heeft. Dat doen we door u onder meer snel te helpen met onze slimme technieken. Ook kunnen we uw auto voordelig maken. Bij ons betaalt u nooit meer dan nodig is. En omdat we 6 vestigingen op het gebied van schade en herstel hebben, hoeft u nooit ver te rijden. ABS Autoherstel Amsterdam helpt u weer snel op weg!

Wat kunnen wij doen?

Wat er ook aan uw auto mis is, wij kunnen u helpen. Doordat wij met de nieuwste technieken werken en vele jaren aan ervaring hebben, kunnen we iedere schade herstellen.

  • Wij kunnen krassen op de auto verwijderen.
  • Ook kunnen we steenslag opvullen, zodat de putjes verdwijnen.
  • Kapotte koplampen, velgen en autoruiten repareren we graag.
  • Een deuk is niet leuk, die herstellen we met plezier voor u.
  • Bel ons voor schade aan uw auto, caravan of camper.

Schade aan auto

Vele jaren ervaring in huis

U kunt uiteraard ook een ander bedrijf vragen om de schade aan uw voertuig te herstellen. Maar daarmee zou u uzelf tekortdoen. Want bij ons profiteert u van vele voordelen. Zo hebben wij vele jaren ervaring en kennen wij de meeste verzekeraars en leasemaatschappijen. Daardoor kunnen we u ook helpen met de schadeafhandeling aan uw auto. We vullen samen met u het schadeformulier in, wanneer u dat graag wilt. Ook hebben veel zeer veel ervaring met schade en herstel. En of u nu beschadigingen aan uw caravan, camper of auto heeft, wij helpen u graag.

Schade aan auto? Bel ons!

Beschadigingen aan uw voertuig wilt u zo snel mogelijk gemaakt hebben. Wij denken hierover graag met u mee. Kleine krasjes kunnen we op afspraak direct verwijderen binnen twee uur. Hebben we meer werk nodig, dan kunt u een leenauto meekrijgen. Of we kunnen uw auto komen ophalen en terugbrengen. Kom gerust eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken. Of bel of mail ons. Wij vertellen u graag meer. Onze gegevens vindt u op de pagina contact. Wij verhelpen de schade aan uw auto zo snel mogelijk en op voordelige wijze!