Schade herstel bedrijf

Schade herstel bedrijf

Uw schade, onze expertise

Heeft u een schade herstel bedrijf nodig om bijvoorbeeld een lelijke kras te verwijderen of een deuk te repareren? Dan zit u goed bij ABS Autoherstel Amsterdam. Met zes vestigingen in de stad zitten we altijd bij u in de buurt. Hier kunt u terecht voor vrijwel alles op het vlak van schade herstel. Of het nu gaat om een barst in de voorruit of kapotte koplampen, wij staan klaar om het herstel te verzorgen. Ons bedrijf doet er alles aan om u zoveel mogelijk te ontzorgen. We kunnen bijvoorbeeld schadeformulieren voor u invullen. Uw schade is namelijk de expertise van ons herstel bedrijf.

Schadevrije jaren behouden

Gaat het om slechts een kleine schade, dan wilt u waarschijnlijk wel uw schadevrije jaren blijven behouden. Dankzij de nieuwste technieken kan dit ook en betaalt u hier weinig voor. Ons herstel bedrijf werkt met spotrepair en uitdeuken zonder spuiten. In beide gevallen voeren we lokaal schade herstel uit, waardoor we niet het gehele onderdeel hoeven te behandelen en spuiten. Dat scheelt tijd en bespaart u als klant geld. Daardoor betaalt u bij ons bedrijf een scherpe prijs voor het herstel van uw voertuig en dat is vaak goedkoper dan het kwijtraken van uw schadevrije jaren.

Schade herstel bedrijf

Wij zetten een stap extra voor u

Wij zijn niet het enige schadeherstelbedrijf dat uw auto, caravan of camper kan repareren na een ongeval. Dat beseffen wij ons ook. Daarom doen we iedere dag opnieuw ons uiterste best voor onze klanten. U plukt daar de vruchten van:

  • Zo krijgt u altijd 4 jaar garantie op lak en 4 jaar FOCWA-garantie.
  • We hebben een haal- en brengservice, maar u kunt ook kiezen voor passend vervoer.
  • Heeft u een spoedgeval op het vlak van schade, dan kunt u ons dag en nacht bereiken.
  • Bij ons herstel bedrijf kunt u de lekkerste koffie drinken.
  • Veel reparaties zijn in een mum van tijd klaar. U bent weer snel op weg.
  • Wij hebben vele jaren ervaring met schade herstel en kennis van zaken.

Bel ons schade herstel bedrijf

Wilt u graag een kleine autoschade gemaakt hebben? Dan kan dit bij ons sneller dan u denkt. Maar ook voor groter herstel kunt u bij ons terecht. Kom gerust eens langs op een van onze zes locaties. Onze vakmensen kijken dan met u mee en geven u een indictie van de kosten en werkzaamheden. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Wilt u liever een afspraak maken of telefonisch/per mail meer informatie opvragen over bijvoorbeeld ons bedrijf? Dat is uiteraard ook mogelijk. Op de contactpagina vindt u de gegevens van ieder schade herstel bedrijf.