Schade herstellen

Schade herstellen

Uw auto snel gemaakt

Wanneer u een ongeluk heeft gehad, dan is het schade herstellen de volgende stap. We kunnen ons goed voorstellen dat u dit vervelende proces zo snel mogelijk achter de rug wilt hebben. Daar doen wij van ABS Autoherstel Amsterdam dan ook ons uiterste best voor. Daarom vindt u bij ons een klantvriendelijke service, zo kunnen we u helpen met het invullen van de schadeformulieren. Maar dat is niet het enige waarvoor u bij ons terechtkunt. Onze vakmensen helpen u met iedere soort schade die u zich maar kunt bedenken. Dat doen we snel, zodat het herstellen u zo min mogelijk tijd kost.

Professioneel schade herstellen

Omdat wij met de nieuwste technieken werken, kunnen we u sneller helpen met uw schade dan ooit tevoren. Zo werken wij met spotrepair. Een kleine schade aan de lak werken we dan plaatselijk weg, zodat het niet nodig is de gehele plaat te herstellen en te spuiten. Kleinere deukjes kunnen we met speciale apparatuur wegmasseren, zodat er niets meer van te zien is. Hiervoor is het wel belangrijk dat de lak nog in orde is. Voordeel van deze techniek is dat er geen kleurverschil te zien zal zijn, omdat spuiten niet nodig is. Met deze innovaties is uw voertuig klaar terwijl u wacht en betaalt u relatief weinig voor het herstellen.

Schade herstellen

Ontdek onze pluspunten

U kunt uiteraard ook naar een ander bedrijf stappen dat zich gespecialiseerd heeft in schade herstellen. Toch hopen we dat u voor ons kiest, want bij ons profiteert u van vele voordelen:

  • Speciaal telefoonnummer voor spoedgevallen (24/7 bereikbaar)
  • Tevens herstellen van caravans en campers in overleg
  • 6 locaties in de stad, dus we zitten nooit ver bij u vandaan
  • Standaard krijgt u 4 jaar garantie op lak 4 jaar FOCWA-garantie
  • Rekent u bij ons op vele jaren ervaring met schade, dus kwaliteit

Wilt u contact opnemen met ons?

Heeft u een deuk die u wilt laten herstellen? Of heeft u een schade of kras op het portier die u wilt laten verwijderen? Dan helpen we u graag. Dit kan bij een van onze zes vestigingen in de stad. Kijkt u op onze contactpagina voor de dichtstbijzijnde locatie. Wij helpen u graag verder. U kunt ons daarom ook eerst bellen of mailen. Hiervoor vindt u op onze contactpagina tevens onze contactgegevens. Voor snel, vakkundig en vertrouwd schade herstellen zijn wij uw adres.