Schade reparatie auto

Schade reparatie auto

Wij maken het in orde voor u

Zoekt u vakmannen voor een snelle en kwalitatieve schade reparatie van uw auto? Dan bent u hiervoor op de juiste plek bij ABS Autoherstel Amsterdam. Wij zijn aangesloten bij de keten ABS met 89 landelijke vestigingen, waarvan 6 in Amsterdam. Er zit dus altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij kunnen vrijwel iedere schade reparatie uitvoeren, of het nu gaat om een kras, deuk of autoruitschade. Dat doen we niet alleen voor de auto, maar ook caravans en campers kunnen we herstellen. Daarbij hebben we vertrouwd, vakkundig en snel schadeherstel altijd vooropstaan bij de reparatie van uw auto.

Slim, voordelig en snel schadeherstel

Wij van ABS Autoherstel Amsterdam gebruiken graag de nieuwste technieken. Dat maakt ons werk gemakkelijker, maar levert u ook veel voordeel op. Is uw schade niet groter dan een A4? Dan kunnen we de schade aan de lak plaatselijk herstellen. Dat bespaart ons het bewerken van het plaatwerken en veel spuitwerk. Op die manier is de reparatie van uw auto een fluitje van een cent. Het kost ons niet meer dan 2 uur doorgaans. Daardoor kunnen we de kosten van de reparatie laag houden en heeft u uw auto in een mum van tijd weer terug.

Pluspunten van ABS Autoherstel

Denkt u dat wij het aangewezen bedrijf zijn voor de reparatie van uw auto? Dan zijn wij u graag van dienst. U kunt hiervoor ook naar een van onze concurrenten stappen, maar dat zou zonde zijn. Wij hebben u namelijk meer te bieden:

  • 24/7 bereikbaar voor schade reparatie
  • Haal- en brengservice of passend vervoer mee
  • Altijd 4 jaar FOCWA-garantie en garantie op lak
  • Ook reparatie van caravans en campers
  • Heerlijke koffie en hele scherpe prijzen

Schade reparatie auto

Voor schade reparatie van uw auto

Voor schade reparatie van uw voertuig bent u hier aan het juiste adres. Wij helpen u graag en u zult na onze reparatie helemaal niets meer van de schade zien. Onze vakmensen kunnen alles voor u herstellen: van koplampen en ruiten tot plaatwerk en velgen. Wilt u ons inschakelen voor de reparatie van uw auto? Kom dan gerust eens langs of maak telefonisch een afspraak. U kunt ook een e-mail sturen voor meer informatie. Op onze contactpagina vindt u alle benodigde gegevens. Wij kijken ernaar uit om de schade reparatie van uw auto aan de slag te mogen!