Schadebedrijf Amsterdam-Zuidoost

Schadebedrijf Amsterdam-Zuidoost

Auto schade herstel met uitstekende service

Voor een schadebedrijf in Amsterdam-Zuidoost hoeft u niet ver te zoeken. Wij van ABS Autoherstel Amsterdam hebben diverse locaties in de stad, dus we zitten altijd bij u in de buurt. Ook in Amsterdam-Zuidoost kunt u ons vinden. Wij vinden het belangrijk om u na een ongeluk volledig te ontzorgen. U heeft al genoeg meegemaakt. Daarom vullen wij het schadeformulier samen met u in en houden we contact met verzekerings- en leasemaatschappijen. Ook kan ons schadebedrijf uw auto bij u komen halen en brengen.

Innovatieve technieken met spotrepair en smartrepair

Wij werken als schadebedrijf met nieuwe en innovatieve technieken. Daardoor kunnen we u snel helpen en dat voor een fractie van de prijs. Met behulp van speciale apparatuur kunnen we kleine deukjes bijvoorbeeld wegmasseren. Daardoor hoeven we niet het gehele plaatwerk aan te pakken of te spuiten. Dat scheelt u in Amsterdam-Zuidoost veel geld. Ook hebben we kennis van de techniek spotrepair, waarmee we kleine lakschade kunnen behandelen. Naast kleine schades bent u bij ons ook aan het juiste adres om uw gehele auto over te laten spuiten. Vraag ons schadebedrijf in Amsterdam-Zuidoost gerust hoe wij u kunnen helpen.

Schade aan uw auto? ABS Amsterdam is de oplossing!

Wij zijn niet het enige schadebedrijf of de enige auto spuiterij in Amsterdam-Zuidoost. Dat realiseren wij ons heel goed. Daarom proberen wij ons op positieve wijze te onderscheiden van onze concurrentie. Dat doen we onder meer door u net dat beetje extra te bieden als schadebedrijf, zoals:

  • 4 jaar FOCWA-garantie en 4 jaar garantie op lak
  • 24/7 bereikbaar als schadebedrijf voor spoedgevallen
  • Haal- en brengservice of passend vervoer
  • Alle reparaties onder hetzelfde dak, ook campers en caravans
  • 6 vestigingen, waaronder in Amsterdam-Zuidoost

Wanneer u nog vragen heeft over bovenstaande, dan kunt u gerust contact met ons opnemen via mail of telefoon. Ook bent u van harte welkom om eens bij ons langs te komen. We denken graag met u mee.

Schadebedrijf Amsterdam-Zuidoost

Schadebedrijf Amsterdam-Zuidoost

Schadebedrijf Amsterdam-Zuidoost

Uw schadebedrijf in Amsterdam-Zuidoost

Heeft u een flink ongeval gehad en moeten zowel de autoruit als de velgen en de portieren gemaakt worden? Dan is dat voor ons schadebedrijf geen enkel probleem. We helpen u graag in Amsterdam-Zuidoost of op een andere locatie in Amsterdam. Op onze contactpagina ziet u waar wij gevestigd zijn. Onze vakmensen helpen u graag weer op weg en zorgen ervoor dat uw auto er weer netjes uitziet. Dat doet ons schadebedrijf voor een scherpe prijs. U kiest dan toch ook voor ons schadebedrijf in Amsterdam-Zuidoost?