Schadebedrijf Amsterdam

Schadebedrijf Amsterdam

Zijn wij uw schadebedrijf in Amsterdam?

Wilt u schades aan uw auto laten repareren en bent u daarvoor op zoek naar een professioneel en betrouwbaar schade herstel bedrijf in Amsterdam? Dan zit u goed bij ABS Autoherstel Amsterdam. Wij bestaan uit zes vestigingen en zijn aangesloten bij de keten ABS Schadeherstel. Zo weet u zeker dat u kwaliteit geleverd krijgt. Bovendien hebben we vele jaren ervaring als schadebedrijf. U kunt in Amsterdam terecht voor diverse diensten, zoals spuiten, plamuren en uitdeuken. Wat kunnen we voor u doen?

Van auto over laten spuiten tot bumper uitdeuken

Er zijn honderden manieren, waarop u schade kunt krijgen aan uw voertuig. U raakt bijvoorbeeld de stoep, een paaltje of een andere auto in Amsterdam. Wat de reden ook is, wij zullen ervoor zorgen dat de schade niet meer te zien is. U kunt ons schadebedrijf in Amsterdam inschakelen voor onder meer:

  • Het verwijderen van krassen
  • Spotrepair (kleine lakschades herstellen)
  • Koplampen repareren
  • Herstel van autoruit en velgen
  • Putjes als gevolg van steenslag opvullen

Schadebedrijf Amsterdam

Schadebedrijf Amsterdam

Waarom ABS autoherstel in Amsterdam?

Wanneer u een schadebedrijf nodig heeft, dan zijn wij uw beste keuze. U wordt bij ons altijd snel geholpen en dat voor een scherpe prijs. Ook hebben we een heerlijk assortiment koffie. Dat is wel zo handig, want veel van onze reparaties als schadebedrijf zijn klaar terwijl u wacht. Met spotrepair is schade aan de lak vaak binnen 2 uur al weggewerkt. Geen zin om te wachten? Dan kunnen we uw voertuig ook bij u komen ophalen en weer afleveren. En heeft u midden in de nacht ons schadebedrijf nodig? Dan kunt u ons gerust bellen, want wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

6 locaties in de buurt

Doordat wij maar liefst 6 Amsterdamse locaties hebben, zit er altijd eentje bij u in de buurt. U hoeft dus nooit ver te reizen om bij ons schadebedrijf te komen. Wilt u weten welke vestiging bij u om de hoek zit? Kijkt u dan op onze contactpagina. Hier vindt u de adressen, telefoonnummers en mailadressen van onze schadebedrijven. Neemt u gerust contact met ons op, wanneer u vragen heeft. U bent ook altijd welkom om een schade te laten beoordelen. Wij vertellen u dan direct welke mogelijkheden er zijn voor u in Amsterdam. Dat is de service die u van ons schadebedrijf in Amsterdam mag verwachten.