Schadeherstel Amsterdam

Schadeherstel Amsterdam

Professioneel schadeherstel in Amsterdam

Tegen een stoeprand of paaltje gereden en zoekt u nu een expert op het gebied van schadeherstel in Amsterdam? Of wilt u af van die lelijke kras of deuk? Kom dan langs bij een van de vestigingen van ABS Autoherstel in Amsterdam. Wij hebben 6 locaties, dus er zit altijd eentje bij u in de buurt. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schadeherstel. Van bumper uitdeuken tot uw gehele auto over laten spuiten? Bij ABS Amsterdam bent u aan het juiste adres!

Schadeherstel Amsterdam

Hoe werken spotrepair en smartrepair?

Als het even kan, dan repareren wij kleine lakschade met smartrepair. Dit is een innovatieve techniek, die geschikt is voor schadeherstel van maximaal 1 A4-formaat. We mengen eerst de juiste kleur, brengen dan een basislak aan, die we vervolgens laten drogen onder infraroodlicht. Vervolgens verven we de blanke lak. Uw wagen ziet er weer netjes uit in een mum van tijd, namelijk maximaal 2 uur. Daardoor kunnen we snel werken en uw rekening in Amsterdam laag houden.

Daarom kiest u voor schadeherstel bij ABS Amsterdam

Wij zijn niet het enige bedrijf dat zich richt op schadeherstel in Amsterdam en omgeving. Sterker nog, u heeft een ruime keuze. Maar waarom zou u dan toch voor ons kiezen? Simpel, wij bieden u vele voordelen naast onze klantgerichte service. Kiest u in Amsterdam voor ons, dan profiteert u van:

  • Het feit dat wij dag en nacht bereikbaar zijn voor spoedgevallen
  • Maar liefst 4 jaar garantie op ons schadeherstel
  • Een handige haal- en brengservice van uw auto
  • Ons complete aanbod aan herstelwerkzaamheden, zoals uitdeuken en spuiten.
  • Vele jaren kennis en informatie, ook zijn we aangesloten bij de keten ABS Schadeherstel

Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact op met ons. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar.

Altijd bij u in de buurt

Wist u al dat we maar liefst zes vestigingen in Amsterdam hebben? Voor uw schadeherstel hoeft u dus nooit ver te reizen. Op onze contactpagina vindt u de adressen van onze locaties. Kom gerust eens bij ons langs voor advies. U mag ook bellen met uw vragen of u kunt ons een e-mail sturen. De bijbehorende gegevens vindt u tevens op de contactpagina. Onze vakmensen zijn u graag van dienst. Zegt u professioneel schadeherstel in Amsterdam, dan zegt u ABS Autoherstel Amsterdam!