Schadeherstel auto

Schadeherstel auto

Uw auto snel gemaakt

Heeft u na een ongeval een schadeherstel auto en wilt u dit zo snel mogelijk in orde gemaakt hebben? Zoek dan niet verder, maar bel een van de zes vestigingen van ABS Autoherstel Amsterdam. Doordat wij verspreid door de stad zitten, is er altijd een locatie dicht bij u in de buurt. Hier kunt u een kleine kras laten verwijderen of u kunt bij ons terecht voor schadeherstel. Of wilt u auto compleet laten over spuiten? Ook voor die klus draaien we onze hand niet om. Komt u snel eens langs?

Slim schadeherstel voor uw auto

Wij van ABS Autoherstel Amsterdam gaan graag met onze tijd mee. Daarom beheersen wij de nieuwste technieken op het gebied van schadeherstel. Zo kunnen we met spotrepair een kleine lakschade lokaal repareren. Dit betekent dat we niet opnieuw de gehele plaat hoeven te bewerken en te spuiten. Dat scheelt ons veel tijd en geld. Daardoor kunnen we de prijzen voor het schadeherstel laag houden. Bovendien duurt een dergelijke behandeling vaak niet meer dan 2 uur. U kunt dus snel met uw auto weer de weg op.

Wij zijn de beste in de stad

Wanneer u een auto gaat kopen, dan kiest u voor kwaliteit en de beste optie voor uw budget. Waarom zou dat dan niet doen, wanneer u een expert in schadeherstel voor uw auto zoekt? Wij kunnen u uitstekend helpen. Profiteer van:

  • Onze jarenlange kennis en ervaring met schadeherstel
  • Ons spoednummer voor noodgevallen
  • Onze zes vestigingen in de stad Amsterdam
  • Onze overheerlijke koffie als u even moet wachten
  • Onze 4 jaar FOCWA-garantie en garantie op lak
  • Ons passend vervoer of onze haal-en brengservice

Schadeherstel auto

Kies samen met ons voor kwaliteit

Omdat wij zo overtuigd zijn van ons schadeherstel, krijgt u altijd 4 jaar garantie. Gaat er in de tussentijd op dit vlak iets mis met uw auto, dan lossen wij het voor u op. Onze reparaties betekenen kwaliteit. Wilt u dit zelf zien? Kom dan eens langs bij een van onze locaties in Amsterdam, of een van onze 89 vestigingen in heel Nederland. Op onze contactpagina vindt u adressen van de locaties in onze hoofdstad, evenals belangrijk telefoonnummers en mailadressen. Neem gerust contact met ons op, want we helpen u graag met het schadeherstel van uw auto.