Schadeherstelbedrijf Almere

Schadeherstelbedrijf Almere

Uw schades weer snel hersteld

Heeft u een schadeherstelbedrijf in Almere nodig om uw autoschade te repareren? Dan bent u hiervoor bij ABS Autoherstel aan het juiste adres. Wij zijn een landelijke keten met 89 vestigingen, dus er zit er ook altijd eentje bij u in de buurt in Almere. Voor ons staan u als klant centraal. We willen u volledig ontzorgen, omdat het meemaken van een ongeval al vervelend genoeg is. Daarom helpen we u weer snel op weg en kan ons schadeherstelbedrijf u helpen met het invullen van schadeformulieren. Leuker kunnen we uw autoschade niet maken, wel gemakkelijker!

Snelle service met de nieuwste technieken

Hoewel wij vele jaren aan kennis en ervaring in huis hebben als schadeherstelbedrijf in Almere, leren we ook graag de nieuwste technieken. Kleine schades kunnen we voortaan in een mum van tijd verhelpen voor een scherpe prijs. Met spotrepair herstellen we schade aan de lak plaatselijk, mits de plek niet groter is dan een A4. Hierdoor hoeven we niet de gehele plaat te bewerken en te spuiten, wat een aanzienlijke tijdswinst is voor ons schadeherstelbedrijf. Ook kunnen we u in Almere helpen met kleine deukjes als de lak nog in orde is. Met speciale apparatuur kunnen we de deuk als het ware wegmasseren. Zo ziet u geen kleurverschil en bent u snel geholpen.

Schadeherstelbedrijf Almere

Daarom zijn we uw schadeherstelbedrijf in Almere

U kunt ook heel goed in zee gaan met een ander schadeherstelbedrijf. In Almere zal er ongetwijfeld voldoende keuze zijn. Maar wanneer u voor ons kiest, dan profiteert u van vele voordelen:

  • Ons schadeherstelbedrijf is 24/7 beschikbaar voor spoedgevallen.
  • Wij repareren auto’s, caravans en campers.
  • U kunt gebruikmaken van onze haal- en brengservice of passend vervoer.
  • Bij ons schenken we de heerlijkste koffie als u even moet wachten.
  • In Almere krijgt u altijd 4 jaar garantie op autolak.

Contacteer ons als volgt

Wist u dat wij vele vestigingen bij u in de buurt hebben? Kijkt u op de pagina contactgegevens voor onze dichtstbijzijnde locatie. Hier bent u altijd welkom om bijvoorbeeld uw schade laten beoordelen. We kunnen u dan direct vertellen wat ongeveer de kosten en de reparatiewerkzaamheden in Almere zullen zijn. Op de contactpagina vindt u tevens de telefoonnummers en mailadressen van ieder schadeherstelbedrijf. Uiteraard kunt u ook eerst per mail of telefoon contact opnemen. Dit kan eventueel ook via het contactformulier op onze site. Vult u deze in en we antwoorden zo vlug mogelijk. Onze vakmensen vertellen u graag meer over wat ons schadeherstelbedrijf in Almere voor u kan betekenen.