Schades auto

Schades auto

Vakkundig en vertrouwd schadeherstel

Een ongelukje is zo gebeurd en dan heeft u mogelijk diverse schades aan uw auto. Zo kan de autoruit een barst hebben, maar ook kunnen er deuken in de portieren of de motorkap zitten. Wilt u dit zo snel mogelijk gemaakt hebben op vakkundige wijze en voor een scherpe prijs? Dan moet u bij ABS Autoherstel Amsterdam zijn. Wij kunnen alle schades voor u repareren. En dankzij de modernste technieken hoeft u hier geen dagen meer op te wachten. Met een kleine schade is uw auto zelfs klaar, terwijl u wacht. Daar wilt u toch ook van profiteren?

Voor alle schades aan uw auto

Na een ongeluk kan uw auto veel schades hebben opgelopen. Dan is het fijn als alles op hetzelfde adres gerepareerd kan worden. Of het nu gaat om gebroken koplampen, kapotte velgen of een bumper die zwaar beschadigd is, wij kunnen alles voor u repareren. Bovendien kan dit nu sneller dan ooit. Kleine lakschades op de auto kunnen we plaatselijk herstellen met een techniek die spotrepair heet. Vroeger moesten we het gehele onderdeel dan spuiten. En met speciale apparatuur kunnen we kleine deukjes wegmasseren, zodat u geen kleurverschil meer ziet.

Standaard garantie en meer voordeel

Bij ons staan u en uw auto voorop. Dit betekent dat we u zoveel mogelijk willen ontzorgen na een ongeval. Zo kunnen we u helpen met invullen van de formulieren voor uw schades. Ook kunnen we contact onderhouden met verzekerings- en leasemaatschappijen. Maar dat is niet het enige waar u bij ons van profiteert:

  • U krijgt altijd 4 jaar FOCWA-garantie en 4 jaar garantie op lak.
  • Ook uw caravans en campers zijn bij ons op de goede plek voor schadeherstel.
  • U kunt gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Of we geven u een leen auto mee.
  • Bij spoedgevallen en schades kunt u ons dag en nacht bereiken.
  • Wij helpen u snel en vakkundig dankzij vele jaren kennis en ervaring.

Schades auto

Schades auto

Wij maken het voor u in orde

Welke schades aan uw auto u ook heeft, wij zorgen ervoor dat het in orde wordt gemaakt. Dat doen we snel, voordelig en vakkundig. U kunt bij diverse vestigingen terecht. Op onze website ziet u welke locatie het dichtstbijzijnd is voor u. Hier vindt u tevens contactgegevens, zodat u ons kunt bellen of mailen over de schades. Uiteraard kunt u ook met uw auto even langskomen, zodat wij de situatie kunnen opnemen. U krijgt dan direct advies en een indicatie van de kosten. Schades aan uw auto laat u verhelpen door de professionals van ABS Autoherstel Amsterdam!