Smartrepair

Smartrepair

Dat is de service van ABS!

Wist u dat we bij ABS Autoherstel Amsterdam ook kunnen werken volgens de innovatieve technieken van smartrepair? Het gaat hierbij om spotrepair en uitdeuken zonder spuiten. Maar dat is niet de enige reden om voor ons te kiezen. We bieden u tevens een haal- en brengservice aan of geven u passend vervoer mee, wanneer de reparatiewerkzaamheden langer duren. Bovendien kunt u rekenen op kwaliteit, want wij hebben vele jaren ervaring in huis. En omdat we daarvan overtuigd zijn, krijgt u altijd vier jaar garantie op de lak. Kiest u voor ons, dan is dat dus niet alleen smartrepair, maar ook een smartdecision.

Smartrepair: binnen 2 uur klaar

Met de techniek smartrepair kunnen we plaatselijke lakschades (niet groter dan 1 A4) binnen 2 uur herstellen. Dat doen we met een speciale lak en een infraroodlamp. We brengen eerst de juiste kleur aan, laten het drogen onder speciaal licht en brengen dan een basislak aan. Dit alles gebeurt door onze gespecialiseerde spuiters. Omdat we zo snel klaar zijn, hoeft u weinig te betalen voor onze arbeidsuren. U betaalt zelfs een zeer scherp tarief en een fractie van de prijs voor regulier spuitwerk. In die gevallen moeten we namelijk het hele onderdeel of de hele plaat opnieuw spuiten. Met deze vorm van smartrepair is dat niet nodig.

Smartrepair

Wilt u graag meer weten?

Smartrepair is alleen mogelijk voor kleine beschadigingen. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt met uw schade? Kom dan eens bij ons langs en onze experts vertellen u graag meer. Ze kunnen u tevens een indicatie geven van de reparatietijd en de bijbehorende kosten. Op onze pagina met contactgegevens vindt u al onze adressen en kunt u snel zien welke vestiging voor u het meest dichtbij is. U kunt ons tevens bellen of mailen. Wij staan graag klaar voor u en gebruiken hiervoor bij voorkeur de technieken van smartrepair.