Spotrepair Amsterdam

Spotrepair Amsterdam

ABS autoherstel – Spotrepair

Een krasje of deukje in uw auto die niet groter is dan 30 bij 30 cm? Spotrepair biedt in dit geval uitkomst. Dit is een cosmetische herstelmethode waarbij alleen het beschadigde deel wordt behandeld. Uw auto over laten spuiten is dus niet noodzakelijk.

Kleine lakschade, snel hersteld

Heeft u slechts een kleine kras of lakschade, dan kan spotrepair in Amsterdam uitkomst bieden. Deze unieke en slimme techniek vereist wel kennis van zaken en het gebruik van bepaalde materialen. Gelukkig bent u hiervoor bij ABS Autoherstel Amsterdam aan het juiste adres. Wij hebben maar liefst 6 vestigingen door heel Amsterdam, dus er zit altijd eentje bij u in de buurt. Al onze vakmensen zijn bedreven in spotrepair. Hiermee kunnen we uw schade snel herstellen voor een fractie van de prijs!

Wat is spotrepair in Amsterdam?

Met spotrepair is het niet langer nodig om de gehele plaat of het hele onderdeel van nieuw spuitwerk te voorzien. We kunnen op innovatieve wijze een plek van maximaal A4-grootte herstellen in Amsterdam:

  • Allereerst mengen we de autolak volgens een speciaal recept.
  • Dan spuiten we de basislak in de kleur die u wenst.
  • Vervolgens laten we de laag drogen met een infraroodlamp.
  • Daarna brengen we een blanke lak erover aan.
  • Is alles droog? Dan is er niets meer van de schade te zien.

Spotrepair Amsterdam

Fractie van de prijs

U betaalt bij de meeste verzekeraars een eigen risico. Wanneer u een schade meldt, dan gaat dit ten koste van uw schadevrije jaren. Uw premie zal hierdoor omhooggaan. Met spotrepair in Amsterdam kunnen we een lakschade herstellen in een mum van tijd voor een fractie van de prijs. Een dergelijke reparatie duurt doorgaans maximaal twee uur. De prijzen verschillen en zijn afhankelijk van eventuele aanvullende werkzaamheden. Vaak is spotrepair een goedkopere optie dan ieder jaar meer verzekeringspremie betalen.

Overal toepasbaar

In principe kunnen we in Amsterdam overal spotrepair toepassen op uw wagen. Het is een zeer geschikte techniek op plekken, waar de lichtinval breekt. Heeft u autoschade op het midden van een deur, dak of motorkap? Dan is spotrepair minder geschikt. We zullen dan een groter deel moeten spuiten om kleurverschil tegen te gaan. Vaak kiezen we dan voor het geheel spuiten van de plaat voor het beste resultaat. Onze vakmensen in Amsterdam kijken graag met u mee. Op onze contactpagina ziet u precies welke vestiging voor u het meest dichtbij is. Laat ons gerust uw lakschade zien en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden van spotrepair in Amsterdam.