Spuiten auto

Spuiten auto

Klaar terwijl u wacht

Wilt u een professional inschakelen voor het spuiten van uw auto? Bijvoorbeeld omdat u een paaltje geraakt heeft, een aanvaring heeft gehad met de stoep of uitgeschoten bent met uw sleutel? Wat de reden ook is, wij van ABS Autoherstel Amsterdam zijn u graag van dienst. Zo kunnen we u auto van nieuw spuitwerk voorzien, maar ook uw camper of caravan. En heeft u naast lakschade ook een deukje? Geen probleem, dan verwijderen we die graag met speciale apparatuur. Gaat het om een kleine schade, dan is het spuiten vaak klaar terwijl u wacht. Dat is onze service!

Goedkoper herstel met spotrepair

U wilt toch ook snel geholpen worden voor een fractie van de prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dankzij de nieuwste techniek spotrepair een kleine lakschade plaatselijk behandelen. Dit kan alleen als de beschadiging niet groter is dan een A4. Deze behandeling duurt doorgaans niet langer dan 2 uur. We hoeven de plaat of het onderdeel niet te bewerken of opnieuw te spuiten. Daardoor kunnen we sneller werken en betaalt u minder voor herstel van uw auto.

Spuiten auto

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

4 jaar garantie op spuiten auto

Wij zijn niet het enige schadeherstelbedrijf bij u in de buurt. U kunt dus heel gemakkelijk iemand anders vragen voor uitdeuken en spuiten. Toch doet u dan uzelf en uw auto tekort:

  • U kunt ons ook voor spoedgevallen telefonisch bereiken.
  • Wij geven altijd 4 jaar FOCWA-garantie en garantie op lak.
  • Ook caravans en campers kunnen wij spuiten.
  • Met 6 vestigingen zit er altijd eentje bij u in de buurt voor spuiten.
  • Wij hebben de heerlijkste koffie en de laagste prijzen.
  • Ontdek onze haal- en brengservice of krijg een auto mee.

Kom langs met uw auto

Denkt u erover om die kleine kras te laten weghalen? Kom dan bij ons langs en we vertellen u graag wat er mogelijk is als het gaat om het spuiten van uw auto. U vindt ons op 6 verschillende adressen in Amsterdam. Op onze contactpagina ziet u waar. Ook kunt u hier ons telefoonnummer en ons mailadres vinden. Neemt u gerust contact op, wanneer u nog vragen heeft. Wij helpen u graag verder. Voor het spuiten van uw auto zit u bij ons goed voor een vertrouwd en vakkundig schadeherstel.