Spuiten

Spuiten

Snel en vakkundig spuitwerk

Heeft u een autoschadeherstelbedrijf nodig dat uw voertuig kan spuiten? Wilt u dat die lelijke kras of beschadiging netjes gerepareerd wordt? Dan bent u hiervoor bij ABS Autoherstel Amsterdam aan het juiste adres. Wij helpen u graag. Onze vakmannen hebben vele jaren ervaring met het plamuren, spuiten en uitdeuken van voertuigen. Dit doen wij altijd zo snel mogelijk, zodat u niet langer dan nodig hoeft te wachten. En mocht het toch nodig zijn, dan bieden wij u passend vervoer of een handige haal- en brengservice. Op die manier kunnen we u snel en vakkundig van dienst zijn.

Slimme techniek voor spuiten

Onze schadeherstellers maken gebruiken van de innovatieve techniek spotrepair als het kan. Hierbij kunnen we in een mum van tijd een beschadiging ter grootte van een A4 herstellen. Dit doen we met speciale technieken en een infraroodlamp. Doordat we de beschadiging zelf aanpakken, hoeven we niet het gehele plaatwerk opnieuw te spuiten. We kunnen nu vlugger werken en dat bespaart u uiteindelijk veel tijd en geld. Doorgaans zijn we maximaal 2 uur bezig met spuiten op basis van spotrepair. U betaalt hiervoor een fractie van de prijs, zodat u uw schadevrije jaren kunt blijven behouden.

Spuiten

Ontdek onze 5 voordelen

Wij proberen iedere dag opnieuw een stap extra te zetten voor onze klanten. Dat doen we door onder meer de best mogelijke service te bieden. Dit houdt in dat we u diverse voordelen bieden, zoals:

  • Zeer complet service: van uitdeuken tot spuiten
  • Scherpe prijzen dankzij efficiënte werkwijze
  • 6 vestigingen in Amsterdam, dus altijd om de hoek
  • Dag en nacht bereikbaar: 0900-6611111
  • Altijd 4 jaar garantie op lak

Wilt u meer informatie ontvangen?

Zou u graag willen weten of uw autoschade in aanmerking komt voor spotrepair of regulier spuiten? Wilt u weten hoe u uw schadevrije jaren kunt behouden zonder veel reparatiekosten te betalen? Bel of mail ons dan vandaag nog. U vindt op onze contactpagina een overzicht van onze vestigingen. Ontdek zelf welke het dichtste bij u is. Doordat wij zo goedkoop spuiten, is een reparatie door ons vaak voordeliger dan uw verzekering aanspreken. Onze vakmensen vertellen u hier graag meer over. Kom gerust eens bij ons langs en we vertellen graag welke mogelijkheden er zijn om uw wagen te spuiten.