Spuiterij

Spuiterij

Vakkundig en vertrouwd

Wilt u die lelijke kras of lakschade laten herstellen door een spuiterij? Dan wilt u ongetwijfeld in zee gaan met een betrouwbare en professionele partner. Wij van ABS Autoherstel Amsterdam zijn onderdeel van een landelijke keten en hebben vele jaren ervaring. Bij ons weer u zeker dat u vakkundig en vertrouwd wordt geholpen. Wij repareren die lelijke kras in onze spuiterij. Wilt u dat we tevens de velgen en autoruit weer als nieuw maken? Ook dat is geen probleem. Hiervoor rekenen we uiteraard scherpe tarieven, zodat u nooit meer betaalt dan nodig is.

Slimme spuiterij

Waarom zouden we ons meer werk op de hals halen dan nodig is? Daarom werken wij als het even kan volgens smartrepair. Hierbij is het niet langer nodig om voor een kleine kras het gehele plaatwerk te plamuren en te spuiten. Met spotrepair kan onze spuiterij ook plaatselijke lakschade herstellen. Dat doen we met speciale technieken, verven en infraroodlicht. Voor u is het voordeel dat u sneller geholpen wordt. In maximaal 2 uur tijd kunt u weer met uw auto wegrijden. Bovendien is het veel goedkoper, omdat nu maar een klein plekje plaatselijk behandeld hoeft te worden door onze spuiterij.

Zo onderscheiden wij ons

Wij weten dat we niet de enige spuiterij in Amsterdam zijn. U kunt heel goed zaken gaan doen met een van onze concurrentie. Om die reden lopen we altijd heel hard voor onze klanten en doen we als spuiterij ons best om ons te onderscheiden. Dat doen we met onder meer het volgende:

  • We hebben een speciaal nummer dat 24/7 bereikbaar is voor spoedgevallen: 0900-6611111.
  • Doordat wij 6 vestigingen in Amsterdam hebben, zit er altijd wel eentje bij u in de buurt.
  • U kunt bij ons rekenen op 4 jaar FOCWA-garantie en 4 jaar garantie op lak.
  • Onze koffie smaakt heerlijk, onze reparaties zijn snel en u hoeft nooit lang te wachten.
  • Het is mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en brengservice voor uw voertuig.

Spuiterij

Kom gerust eens langs

Wat uw schade ook is, wij kunnen het voor u herstellen. Of u nu beschadigde velgen heeft na een stoeprandincident of een barst in uw autoruit, bij onze spuiterij kunt u rekenen op een complete en vertrouwde service. Kom gerust eens langs bij een van onze vestigingen om een indicatie van de reparatiewerkzaamheden en kosten te krijgen. Op onze contactpagina vindt u een lijst met adressen. We zitten altijd dicht bij u in buurt. Onze spuiterij staat graag klaar voor uw schades.