Uitdeuken en spuiten

Uitdeuken en spuiten

Snel, vertrouwd en vakkundig

Voor het uitdeuken en spuiten van uw auto, caravan of camper wilt u uiteraard wel een expert inschakelen. Daarom komt u nu naar ABS Autoherstel Amsterdam. Wij hebben vele jaren ervaring niet alleen met uitdeuken, maar ook steenslag verwijderen, autoruitreparatie en spuiten. Wat voor beschadigingen u ook heeft, wij zorgen ervoor dat alles netjes herstel wordt. Dat doen we in een van onze zes vestigingen in de stad, waardoor er altijd eentje bij u in de buurt zit. Voor een snelle en vakkundige reparatie, zoals uitdeuken zonder spuiten, moet u bij ons professionals zijn!

Ons geheim voor succes

Wist u dat wij een kleine kras al binnen 2 uur kunnen verwijderen? Doordat wij de lakschade plaatselijk kunnen herstellen, hoeven we niet de hele plaat opnieuw te spuiten. Dat scheelt ons veel tijd en bespaart u veel geld. Maar ook uitdeuken doen we sneller dan dat het vroeger ging. Met speciale apparatuur kunnen we kleine deuken, waarbij de lak onbeschadigd is, als het ware uit het plaatwerk masseren. Daardoor hoeven we niet het gehele onderdeel opnieuw te spuiten. Bovendien zit u geen kleurverschil, bent u snel weer op weg en kost het u slechts een fractie van de prijs.

Uitdeuken en spuiten

Maar liefst 4 jaar garantie!

Omdat wij zo overtuigd zijn van de kwaliteit die wij leveren, bieden wij u altijd 4 jaar garantie op lak. Ook krijgt u een FOCWA-garantie. Kortom, bij ons weer u zeker dat u goed zit voor uitdeuken en spuiten. En alsof dat nog niet voldoende is, profiteert u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Met 6 vestigingen in de stad zitten we altijd dicht bij u voor onder meer uitdeuken.
  • U kunt tevens uw caravan of camper bij ons langsbrengen voor spuiten.
  • Maak gebruik van onze haal- en brengservice of krijg passend vervoer mee.
  • Wij serveren de lekkerste koffie bij reparaties, die klaar zijn terwijl u wacht.
  • Voor noodgevallen hebben we een spoednummer dat 24/7 bereikbaar is.

Adres voor uitdeuken en spuiten

U vindt altijd een locatie van ons bij u in de buurt. Op de contactpagina vindt u onze adressenlijst. Ook kunt u hier onze telefoonnummers en e-mailadressen vinden. Wilt u ons vooraf even bellen of mailen over bijvoorbeeld uitdeuken, dan kan dat uiteraard. Ook kunt u via het contactformulier op deze site contact met ons opnemen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. Of komt u gerust eens bij ons langs. We vertellen u dan graag wat er mogelijk is. Voor uitdeuken en spuiten bent u bij ons aan het juiste adres!